De zomerstop

Lynn Keppens

Om de zomerstop te overwinnen gaan we elke week een interview publiceren met een bekende of misschien iets minder bekende speler. Aan de hand van een aantal gerichte vragen leren we de persoon beter kennen. Vandaag: Lynn Keppens!

Dag Lynn, kan je jezelf even kort voorstellen?

Ik ben Lynn... :D

 

Hoe ben je als vrouw in de mannelijke wereld van het tafelvoetbal gerold?

Mijn ex-vriend deed dit als competitie. Door eens mee te gaan en mee te doen had ik de microbe te pakken. Ook m’n latere vriend speelde competitie, hij speelde op zeer hoog niveau en deed mee met de top en we gingen regelmatig naar wereldkampioenschappen. Door veel mee te spelen/trainen op hoger niveau ben ikzelf gegroeid. En mijn huidige vriend speelt ook. Waardoor de gezamenlijke passie blijft en het ondertussen een beetje uit de hand gelopen is.

 

Je kan dus stellen dat je door de liefde begonnen bent met tafelvoetbal?

Zo is het inderdaad gegaan.

 

Wat is het leukste dat je ooit meemaakte met het nationale damesteam?

Het leukste met het damesteam was toch de 3de plaats op het Multitable WK in Nantes in 2012. De sfeer toen, de ambiance, zalig! Zeker toen de mannen dan ook nog eens 1e werden, dat maakte het helemaal af! 

Al zijn er natuurlijk nog vele andere momenten die memorabel zijn.

 

Met wie speel je het liefste samen?

Goh, met wie speel ik het liefst samen… Dat hangt van discipline af en of het in België of buitenland is.

Is het hier in België dames dubbel, dan is dit ongetwijfeld Vicky Daelman. We spelen als team en vullen elkaar aan. We kunnen op elkaar vertrouwen.

Katje Dwenger is daar een goed voorbeeld van in het buitenland. Het liefst speel ik met iemand waarmee je aanvoelt dat je elkaar kan aanvullen en oppeppen. 

 

Wie is jouw zwarte beest, m.a.w. tegen wie heb je het het lastigst?

Mijn zwart beest: dan is dit toch Lilly Andres. Aan de voorlijn en met keepen heb ik vertrouwen, maar mijn midden is altijd zo zwak tegen haar.

 

Bedankt Lynn voor het interview!