Kampioenen

Heymisse, het beste team van ATC

In Antwerpen spelen de teams uit ATC en CBKA samen in 1e. Voor ATC was het beste team Heymisse, die pas op de laatste (uitgestelde) match het onderspit moesten delven tegen RIF, de kampioen van Antwerpen en van CBKA. Ze zochten Johan Struyf op en vroegen hem hoe het seizoen verliep.

1. Dag Johan, proficiat met jullie titel als kampioen van ATC Antwerpen. Jullie eindigden in een gedeelde reeks met CBKA 2e (na RIF), de uitgestelde laatste match was beslissend. Hoe verliep deze match?

Dankuwel Pieter, maar eigenlijk is er maar 1 kampioen en dat is het RIF. Zij waren over de 2 matchen gewoon sterker als ons. Tegen hen heb ik het zelf wel wat laten liggen. De match een maand na de competitie spelen heeft er bij ons sommigen ook geen goed gedaan.

Over de laatste match zelf kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat we niet op de afspraak waren en dat het RIF echt wel sterker was.

 

2. Het seizoen zelf verliep heel vlot: hoe beleefden jullie het seizoen?

Vooral het begin van het seizoen verliep heel goed en gingen we ook nogal vlot door de competitie. Vanaf het midden van het seizoen werd het veel moeilijker. We misten regelmatig spelers door verschillende omstandigheden.

 

3. Wie was voor jou de speler waarvan je dit seizoen het meest onder de indruk was?

Dit zijn er wel een paar… Eerst Philippe Van Damme: hij was voor mij over de 2 matchen de sterkste speler van het RIF.

Als tweede Koen Vervecken: bij ons thuis niet echt super maar bij hun thuis ongelooflijk sterk. Hij miste misschien 5 ballen op 3 matchen.

3: Wim Thijs, toch wel een beetje een onderschatte achterspeler.

Er waren nog wel sterke spelers, maar deze zijn me toch het meeste bij gebleven.

 

4. Welk team, naast RIF, maakte jullie het het lastigst?

Dit moet toch wel ’T Klaverke bier geweest zijn. We hebben 2 spannende avonden gehad tegen hen. Toen zij naar ons kwamen een hele goeie Maarten met Wim en bij hen thuis Dieter samen met Kristof.

 

5. Wat doen jullie volgend seizoen? Welke doelstellingen hebben jullie nog?

Voor volgend seizoen is er nog wel wat onduidelijkheid . Er zijn enkele spelers die stoppen/een transfer maken en verschillende die misschien niet elke week kunnen komen. Dus hier zijn we nog niet volledig uit. Moesten we een ploeg hebben is de doelstelling plezier maken en ons best doen op de ‘sjotter’.