Tafelvoetbal in België

België en vooral Vlaanderen kent een heel rijke traditie van de tafelvoetbalsport. Reeds eind de jaren 70 werd er een officiële competitie opgestart per provincie. Toen was het een groot succes in de vele cafés in Vlaanderen. Begin 2022 werd de Belgische kicker federatie opgericht met zowel een Vlaamse als Waalse sportfederatie. Het doel is tafelvoetbal promoten, inzetten op nieuw talent (jong en oud) en de nationale ploeg selecteren die België vertegenwoordigd in het buitenland.

Tafelvoetbal laten groeien

Op deze website proberen we je zo volledig mogelijk te informeren over deze sociale sport. We proberen ook om, samen met de spelers en de bestaande structuren, een goede basis te leggen voor de toekomst. De kickersport terug bij de mensen brengen is daar een belangrijke taak in. Tafels in scholen en jeugdinstellingen plaatsen is een van onze doelen.

Op zoek naar informatie?

Wil jij het spel leren, of ben je op zoek naar tornooien of competitieploegen? Dan kan je hier zeker alvast je eerste stappen in de juiste richting zetten. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of extra informatie wenst. Ons team zal je zeker verder helpen.