Kampioenen

Sheru’s behaalt de 2e titel op rij

In West-Vlaanderen behaalde Sheru’s een 2e titel op rij. Het team van Christophe De Breucker haalde het in een spannende strijd van Stil Ende Sjotters en TVC Izegem.

Dag Christophe, proficiat met jullie 2e titel. Wanneer werd het kampioenschap beslist?

Dag Pieter, het kampioenschap interclub werd beslist op de laatste speeldag competitie, best wel spannend hoor.

De bekerfinale van West-Vlaanderen werd afgerond tegen dezelfde sterke ploeg ;de Still Ende Sjotters met oa Christophe Van Der Eecken en Milan Hoornaert. In de heenronde stonden ze 8/10 voor en in de terugronde hebben we onze schade ingehaald , je ziet maar hoe snel het kan kantelen.

 

Is er een team die je verrast heeft dit seizoen?

De Still Ende Sjotters hebben ons alvast verrast in de heenronde bekerfinale - ze verdienden de beker evenveel als ons- topploeg, topkerels en altijd correct!

De team die ons toch goed verrast heeft dit seizoen is De Zwarte Leeuw met o.a. Bart Denys , Wesley Vanhoorelbeke en Christophe Delannoy. Een überploeg , technisch heel sterk en ervaring zat. Hadden we onze laatste match in heenronde niet gewonnen tegen hen dan was het 9-9 (zie eerste match competitie).

 

Wie is voor jou persoonlijk speler van het seizoen?

Asaad Ben El Mostapha en Christophe Van Der Eecken zijn voor mij toppers van formaat, zowel aan de kickertafel als naast de kickertafel.

 

Hopen jullie op de Belgische titel in de interclub, gezien het om een ‘thuismatch’ gaat?

Wij gaan uiteraard voor de Belgische titel - ‘thuismatch’ of niet doet er eigenlijk niet toe. De Corona epidemie heeft ons de kans al eens ontnomen om kampioen te spelen, dus nu gaan we er voor! We gaan er strijden in naam van onze spelers, ploeg en alle spelers van West-Vlaanderen en uiteraard de VTB want zonder hen was dit allemaal niet mogelijk .

 

Spelen jullie volgend seizoen met hetzelfde team verder? Zijn er inkomende of uitgaande transfers?

Onze ploeg blijft hetzelfde.  We zijn ondertussen meer dan een ploeg, er is een heuse vriendschap ontstaan tussen ons. Zoals Tom zegt; we zitten goed met ons bendeke van ellende.

 

Welke doelstellingen heb je nog persoonlijk?

De eerste doelstelling is de Belgische titel proberen te winnen. Dit als eerbetoon aan mijn overleden moeder die altijd zo fier was op mij aan de kickertafel. Ze is 3 jaar geleden heel zwaar getroffen van kanker en een maand later was ze gestorven.

 

Mijn 2e doelstelling is met onze ploeg meer gaan socceren in buitenland op Bonzini, Leonhart, P4P enz..

Ik heb namelijk ook al deze tafels thuis, om te trainen met hen. Massimo, Matteo en Tom excelleren op deze tafels als geen ander.

Er is niks mooiers als we kunnen evolueren als individu en als ploeg vind ik.

 

Weetje: als we dit jaar de Belgische titel pakken als ploeg dan vertrekken we volgend jaar naar de Tornado hall of fame Classics in Las Vegas met de hele ploeg.