Oost-Vlaamse tafelvoetbal competitiespelers strijden voor de provinciale kampioenschapstitel dubbelspel

In feestzaal De Kat in Ophasselt is naar jaarlijkse gewoonte gestreden voor de hoofdtitel in het tafelvoetbal dubbelspel. Dit jaar schreven 100 koppels zich in voor de belangrijkste titel op deze kampioenschappen (16 koppels meer dan vorig seizoen). De open reeks is de reeks waarin alle niveaus tegen elkaar uitgeloot worden tot er één eindwinnaar overblijft. 

De top 3 van vorig jaar heeft dit seizoen moeten onderdoen voor nieuwe namen. Van 20u ’s avonds tot 5u ’s morgens werd er gestreden, waarbij Gunther Willems en Mike Paridaens de eindtitel in de wacht konden slepen. In de pre-finale verloren ze nog van hun tegenstanders Anthony Bracke en Manuel Bruyneel. Maar in de uiteindelijke finale zette Gunther Willems duidelijk de puntjes op de ï met een gedreven inzet en concentratie. Het degelijk keeperwerk van Mike Paridaens zorgde eveneens voor stabiliteit in deze finale. Bekijk hier de pre-finale en finale wedstrijden:

 

Op de derde plaats eindigden Tom Seijnhaeve en Ruben De Temmerman. Zij versloegen de derde plaats van vorig jaar Giovanni Diaz en Bruno Vander Goten. Er werd in deze match bijna een half uur lang gestreden om de winst binnen te halen. Bekijk hier de volledige wedstrijd:

 

Vorige week werden reeds de kampioenschappen enkelspel afgerond. Klik op de link voor meer info over de open reeks en de reeksen per categorie enkelspel.

De volledige uitslag van het Open dubbelspel kan je hieronder bekijken. Het wedstrijdverloop is ook volledig terug te vinden op tablesoccer.be