Oost-Vlaanderen kent zijn kampioenen tafelvoetbal (enkelspel)

11 dames strijden voor de enkelspel titel in het Provinciaal Kampioenschap Tafelvoetbal. Kathy Delagrense stond zonder één wedstrijd te verliezen rechtstreeks in de finale. Ze gaf Jasmien D’hondt geen ruimte en haalde met een stevige en stabiele speelstijl de titel vlot in één keer binnen. In het videoverslag van de finale staat Kathy Delagrense rechts aan tafel, Jasmien D’hondt links.

Pascal Moonen behaalt als debutant de titel bij de veteranen.

Naast de dames discipline is er ook een afdeling voor de doorwinterde spelers. Vanaf 45 jarige leeftijd kan je meestrijden in de “veteranen klasse”. Pascal Moonen deed hier voor de eerste keer zijn intrede en nam na 2 spannende finale wedstrijden de trofee mee naar huis. Er was een hoop concentratie, discipline en vooral perfecte timing nodig om deze titel te kunnen binnenhalen. Maar daarnaast is het altijd leuk om met een perfecte “winning ball” de zege te kunnen beklinken.De eervolle tweede plaats was voor Niklaas De Roo. In het videoverslag staat Pascal Moonen links aan tafel, Niklaas De Roo rechts.

 

Iedereen op zijn sterkst.

De hoofdprijs is natuurlijk de open reeks. Daar strijden alle spelers tegen elkaar, ongeacht hun ranking. De uitslagen van deze wedstrijd kan je hier bekijken. Verder werden ook nog de reeksen per ranking gespeeld. Elke speler kon er zichzelf meten met andere spelers van dezelfde sterkte. Alle deelnemers hebben hun eigen doelen gezet voor deze wedstrijden en zijn dan ook klaar om op hun sterkst te kunnen aantreden. De volledige uitslagen en wedstrijdverloop van alle wedstrijden kan je teruglezen op tablesoccer.be

Volgende week vrijdag en zaterdag worden de dubbelspel wedstrijden gespeeld. Kijk hier voor de locatie en wedstrijdschema.